Članstvo

Pri BODIFITU ni prostora za delo znotraj zone udobja. Treba se je redno in vedno dopolnjevati ter prepustiti izzivom – v tem je čar kakovostnega dela.

Strokovni člani

Kot BODIFIT smo drugačni po tem, da je večina prvih strokovnih članov aktivnih še danes (20 let in več), da smo vse, kar imamo danes, naredili sami, tj. brez pomoči države ali sponzorjev, in da smo postali eno največjih društev v Sloveniji, ki se resnično trudi ohraniti društveni način delovanja. Strokovni člani nesebično prenašajo idejo uravnoteženega življenja, in ponosni smo na navdušene člane, ki skrbijo zase na leta in so za to BODIFITU hvaležni.

Strokovni član

BODIFIT strokovni sodelavec ne postaneš kar tako. Potrebnih je kar nekaj mesecev ali celo let prakse, testov in dodatnega izpopolnjevanja. Vsak strokovni sodelavec se mora nenehno izobraževati, usposabljati, spoznavati nove metode in nove pristope.

Zakaj postati član?

Prednosti članstva

BREZPLAČNO TESTIRANJE IN OSEBNI POSVET​

Rezervirate si lahko strokovni posvet z referenčnim fitnes strokovnjakom in brezplačne osnovne meritve telesne sestave. Prav tako vam pripada brezplačen uvajalni trening. Na kar 7 lokacijah po SLOVENIJI!

DODATNE UGODNOSTI NA BODIFIT CENTRIH

S člansko izkaznico so BODIFIT člani upravičeni tudi do cenejših izdelkov na recepciji in ugodnejših storitev za regeneracijo, masaže, savnanje, diagnostična testiranja, terapije...

POPUSTI IN SKUPNOST

BODIFIT člani lahko koristijo popuste na storitve in izdelke pri različnih ambasadorjih, to so partnerska podjetja s posebnimi popusti ali akcijami za BODIFIT člane.

BREZPLAČNA PREDAVANJA, DELAVNICE IN DOGODKI

BODIFIT člani imajo brezplačno udeležbo na strokovnih predavanjih, delavnicah in dogodkih s področja prehrane, športnih dopolnil, terapij, vadb ter vadbenih nasvetov.

MESEČNE AKCIJE ZA BODIFIT ČLANE

BODIFIT člani lahko tedensko in mesečno izbirajo med znižanimi izdelki pod rubriko AKCIJE, in sicer tudi do 70 % ceneje. Akcije se med seboj ne seštevajo.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za BODIFIT člane velja brezplačna dostava za naročila opravljena ob spletnem nakupu, za nečlane pa ob nakupu nad 50 evrov.

ČLANSKI POPUST PRI BODIFIT AKADEMIJI

Članski 20 % popust na vseh BODIFIT dogodkih in na tečajih BODIFIT akademije.

DODATNI POPUST

Promocijska koda –20 % ob včlanitvi oz. podaljšanju članarine za spletni nakup v BODIFIT SHOPu!